example

1.        Kik és hogyan vehetnek részt a Nyerj a Lino Ladával! játékban?

 

A Játékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött, magyar állampolgár természetes személyek vehetnek részt, akik a Játék időtartama alatt (2020.szeptember 21. – 2020.november 15.) az összes Lino Lada termékekből legalább 1 db-ot vásárolnak bármely magyarországi áruházban, kitöltik a 3 kérdésből álló kvízt helyesen, (helytelen válasz esetén segítséget adunk a jóhoz), valamint regisztrálják a http://lino.hu oldalon adataikat (kötelezően megadandó: név, e-mail cím, nem kötelezően megadható: telefonszám) és feltöltik a vásárlást igazoló blokkon szereplő AP kódot a vásárlás időpontjával (dátum, óra, perc).

 

 

2.        Melyik termékekkel vehetek részt a Nyerj a Lino Ladával! játékban?

 

A Játékban a magyarországi áruházakban forgalmazott Lino Lada márkajelzésű krémek vesznek részt. A Játékban történő részvétel feltétele, hogy a következő termékekből legalább 1 db-ot vásárolj a Játék időtartama alatt:

 

Megnevezés

Termék teljes neve

EAN kód

Lino Lada kókuszos 350g

Lino Lada tejes kenhető krém kókusszal 350g

3850104284458

Lino Lada duo 350g

Lino Lada tejes és kakaós kenhető krém mogyoróval  350g

3850104267116

Lino Lada mogyorós 350g

Lino Lada mogyorós kakaós kenhető krém350g

3850104267123

Lino Lada gold 350g

Lino Lada mogyorós kenhető krém mogyoródarabkákkal 350g

3856020213572

Lino Lada tejes 350g

Lino Lada tejes kenhető krém mogyoróval 350g

3850104023958

                                   

3.        Hol találom az AP kódot?

 

Ez a kód minden egyes vásárlást igazoló tételes blokkon a legutolsó sorban megtalálható a vásárlás időpontjával (dátum, óra, perc) együtt. A kód az AP betűket követően egy betűből és 8 számjegyből vagy 9 számjegyből áll (pl: APA03100011 vagy AP123456789).

 

4.        Számlával is részt vehetek a játékban?

 

Sajnos nem, a játékban csak nyugtával (blokkal) vehetsz részt, melyen AP kód található. Céges vásárlással (áfá-s számlával) nem lehet részt venni a játékban.

 

5.        Gyűjtőblokkal is részt vehetek a játékban?

 

Sajnos nem, a játékban csak olyan nyugtával (blokkal) vehetsz részt, melyen a termékek tételesen feltüntetésre kerülnek és egyértelműen látható és olvasható, hogy a játékszabályzatban meghatározott termékek közül valamely termék vásárlása megtörtént.

 

6.        Több vásárlással is részt vehetek a Nyerj a Lino Ladával!játékban?

 

Igen, a Nyerj a Lino Ladával! nyereményjáték esetén több vásárlást is feltölthetsz, amivel növelini tudod a nyerési esélyeid a Napi ajándékcsomagokra és a Fődíjra is, azonban a vásárlásokat igazoló blokkoknak különbözőeknek kell lenniük (tehát egy blokk érvényesen csak egyszer vehet részt a játékban és egy blokk kizárólag egy játékos által tölthetők fel érvényesen a játékban).

 

7.        Amennyiben több olyan terméket vásárolok, amivel részt vehetek a játékban, és ez egy blokkon szerepel, akkor ezeket termék számának függvényében többször feltölthetem külön pályázatként?

 

Nem. Több termék vásárlása esetén akkor tudjuk külön pályázatként elfogadni a feltöltéseket, ha azok külön blokkon szerepelnek.

 

Ilyen esetben – azért, hogy a vásárlások megfelelően elkülönüljenek egymástól – azt javasoljuk, hogy vagy egyenként különböző pénztárnál vásárold a Lino Lada termékeket (ekkor az AP kód változik), vagy a vásárlások között minimum 1 perc teljen el (így a vásárlás időpontja fog eltérni).

 

8.      Hogyan tölthetem fel az AP kódo(ka)t a Nyerj a Lino Ladával!  játékban?

 

A kód(ok) feltöltésére a http://lino.hu/kviz oldalon van lehetőség a kvíz 3 kérdésének helyes megválaszolása után.

 

Egy blokkal egy feltöltés lehetséges, egy személy több vásárlással is játszhat, amivel növekszik a nyerési esélye, de egy blokk kizárólag egyszer tölthető fel, tehát egy blokkot több játékos, valamint egy játékos többször nem tölthet fel. Nyertesség esetén a nyeremény átvételére az a személy jogosult, aki az érvényes eredeti vásárlás tényét igazoló blokkot a Szervező, Lebonyolító részére bemutatja. Amennyiben egy játékos egy blokkot többször tölt fel, úgy Szervező, Lebonyolító kizárólag az első feltöltést veszi figyelembe.

 

9.         Meg kell-e őrizni a kódbeküldést követően a blokkot a Nyerj a Lino Ladával! játékban?

 

Az ajándék megszerzéséhez mindenképpen szükséges a blokk megőrzése.

Az aktuális játék esetén fontos, hogy a Játék lezártát (a Játék időtartartamának lejáratát) követő 30 napig sértetlenül és olvasható módon megőrizze, mert nyertesség esetén a nyeremény átvételének feltétele az eredeti nyertes blokk bemutatása.

 

10.    Mennyi kódot tölthetek fel és mennyiszer nyerhetek?

 

Minden helyesen feltöltött pályázattal részt veszel az aznapi Napi ajándékcsomag sorsolásokon és a Fődíj sorsoláson is! A játék teljes időtartama alatt maximum 5 db Napi ajándékcsomagot nyerhetsz, de minden további feltöltéssel részt veszel az 1 db Fődíj sorsolásán.

 

11.    Mikor és hogyan tudom meg, hogy nyertem?

 

A Napi ajándékcsomagok esetén azok nyertesei a nyertesség megállapítását követő munkanapon kapnak értesítést arról, hogy az általa feltöltött pályázat időpontja esett a legközelebb az adott napra sorsolt nyerő időponthoz.

 

A fődíj esetén a nyereményjáték lezártát követő munkanapon kerül sor a kiértesítésre.

 

Mindkét esetben az értesítésre a játékosnak az értesítést követő 5 munkanapon belül szükséges válaszüzenetben megadnia a jelen játékszabályzat szerinti adatait.

 

Amennyiben a játékos által feltöltött pályázat nem felel meg a játékszabályzatban támasztott követelményeknek, úgy a játékos a nyereményre ténylegesen nem válik jogosulttá, az a pályázat a játékból kizárásra kerül és a soron következő tartaléknyertes válik nyertesjelölté.

 

12.    Mikor kapom meg az ajándékom és hogyan a Nyerj a Lino Ladával! játék esetén?

 

A nyeremények a Nyerj a Lino Ladával! nyereményjáték lezárta után legkésőbb 30 nappal kerülnek kiküldésre csomagfutárszolgálattal.

 

13.    Meddig tart a Nyerj a Lino Ladával! promóció?

 

A Játék 2020. szeptember 21. napján 0 óra 00 perc 01 mp-től 2020. november 15. napján 23 óra 59 perc 59 mp-ig tart. A Pályázatok beérkezésének határideje a Játék időtartamának vége, azaz 2020. november 15. 23 óra 59 perc 59 mp.

 

   14. További kérdéseim lennének a Nyerj a Lino Ladával! játékkal kapcsolatban!

 

A Nyerj a Lino Ladával! Játékkal kapcsolatban olvasd el a részletes játékszabályzatot, vagy küldj e-mail üzenetet info@lino.hu e-mail címre.